Skip to main content

PIZZA MARGHERITA

Automatinė programa „Pizza Margherita”

PARUOŠIMAS

Paruoškite tešlą

Dubenyje sumaišykite miltus ir druską. Mieles ir cukrų ištirpinkite drungname vandenyje, tada supilkite alyvuogių aliejų. Palaipsniui supilkite skystį į miltus ir 10 minučių minkykite ingredientus virtuviniu kombainu, kad susidarytų vientisa tešla. Uždenkite ir palikite šaldytuve 48 valandoms pakilti.

Paruoškite įdarą

Sudėkite pomidorus į aukštą maišymo indą su raudonėliais, druska ir cukrumi ir sumaišykite. Rankomis suplėšykite mocarelą gabalėliais.

Kepkite picą

Iš tešlos suformuokite rutulį, rankas pabarstykite miltais ir iškočiokite jį į apskritimą tiesiai ant universalaus padėklo. Tai padarykite atsargiai ir švelniai traukdami tešlą iš vidaus į išorę. Ant pagrindo užtepkite pomidorų padažo, ant viršaus užberkite sūrio ir kepkite X BO (230 °C/0 % drėgmės, automatinė programa „Pizza Margherita”) 7 minutes.

Baigiamieji akcentai

Bazilikus nuplaukite ir nusausinkite, tada nuskabykite lapelius. Išimkite iškepusią picą iš orkaitės ir padėkite ją ant lėkštės. Patiekdami apibarstykite bazilikų lapeliais.

Profesionalų patarimas

Jei norite, kad picos tešla būtų elastingesnė, o iškepusi traški, naudokite picos miltus arba 00 tipo miltus.

Paruošimas: 30 min.
Kepimo / kepimo laikas: 7 min.

Tešlai
  • 250 g miltų
  • 7 g druskos
  • 5 g mielių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 150 ml vandens
  • 12 ml alyvuogių aliejaus
Pagrindui
  • 120 g stambių pomidorų
  • 3 g raudonėlio
  • 2 g druskos
  • 4 g cukraus
  • 140 g mocarelos
  • 3 šakelės baziliko

PIZZA MARGHERITA