Su BORA QVac įmontuota vakuumine sandarinimo mašina BORA QVac maistas išsilaikys iki trijų kartų ilgiau ir sumažinsite atliekų kiekį. Vakuuminis sandarinimas išsaugo ir gardų maisto skonį, ir patrauklią išvaizdą. BORA QVac turi tris funkcijas: vakuuminio sandarinimo vakuuminėse dėžutėse ir vakuuminiuose maišeliuose, butelių sandarinimo ir marinavimo.
BORA QVac
BORA QVac
SU ĮMONTUOTU VAKUUMINIU SANDARIKLIU, KAD MAISTAS ILGIAU IŠSILAIKYTŲ IR BŪTŲ NEPAPRASTAI ŠVIEŽIAS.
01. Unikali montavimo koncepcija
Dėl naujoviškos ir unikalios montavimo koncepcijos BORA QVac neužima vietos ant virtuvės darbo paviršiaus: kaip ir kaitlentės ištraukėjų pagrindas, prietaisas montuojamas po stalviršiu. Įmontuotą vakuuminį sandariklį galima montuoti į apačią arba ant paviršiaus.
02. Itin greitas marinavimas
Marinavimo žiede, uždėtame ant vienos iš susijusių vakuuminių dėžių, susidaro vakuumas. Marinavimo procesas trunka ne ilgiau kaip dešimt minučių, o ne kelias valandas ar dienas, o marinatai ypač giliai įsiskverbia į maistą.
03. Skysčiai ilgiau išlieka švieži
Vakuuminis sandarinimas leidžia ilgiau naudoti buteliuose išpilstytus skysčius, pvz., vyną ar aliejų, po to, kai jie buvo atidaryti. Išvirus daržoves, gautą sultinį galima laikyti, pavyzdžiui, kaip padažo pagrindą.