Skip to main content
  • Basic Bora

    Nuo 2,250.00
  • M Pure Bora

    Nuo 3,300.00
  • Professional 3.0 Bora

    Nuo 8,228.00
  • Classic 2.0 Bora

    Nuo 6,352.00
  • X Pure Bora

    Nuo 3,956.00
  • Pure Bora

    Nuo 2,940.00
  • S Pure Bora

    Nuo 2,105.00

BORA IŠTRAUKIMO SISTEMOS

„BORA” MAISTO RUOŠIMO TRAUKOS SISTEMOS

IŠTRAUKIAMOJO GAUBTO GALAS

GAMINKITE MAISTĄ TURĖDAMI AIŠKŲ VAIZDĄ IR APSUPTI GRYNO ORO

Užuot leidę maisto gaminimo garams ir kvapams kilti, BORA kaitlentės oro ištraukėjai juos ištraukia ten, kur jie susidaro, tiesiogiai iš puodo, keptuvės, keptuvės ar kepsninės ant kaitlentės. Ir tai jie daro ne stebuklingai, o taikydami pagrindinius skysčių mechanikos principus. Tam BORA paprasčiausiai naudoja skersinį srautą, kuris yra didesnis už greitį, kuriuo kyla kepimo garai.

PRIVALUMAI

BORA Kaitlentės

Gaivus oras

Kvapai ir riebalų dalelės išsiurbiamos būtent ten, kur jos atsiranda, ir efektyviai filtruojamos BORA aktyvintosios anglies filtru.

Aiškus vaizdas

Niekas netrukdo bendrauti su svečiais ir šeimos nariais virtuvės gyvenamojoje zonoje arba garinti stiklines.

Paprastas valdymas

Intuityvios, savaime suprantamos ir pažangios valdymo funkcijos paverčia maisto ruošimą malonia patirtimi.

Aukščiausias našumas

Visais aspektais. Kad būtų patenkinti visi poreikiai. Aukščiausios kokybės medžiagos ir veiksmingiausias garo ištraukimas.

Paprastas valymas

Visas judančias dalis galima lengvai plauti indaplovėje, todėl sutaupysite laiko.

Nesenstantis dizainas

Naujos interjero estetikos ir neribotos dizaino laisvės standartas.

IŠTRAUKIAMAS ORAS ARBA RECIRKULIACIJA

Maisto gaminimo garai turi kažkur išeiti. Paaiškiname, kuo skiriasi recirkuliacijos ir ištraukiamojo oro sistemos ir kas iš tikrųjų vyksta su maisto ruošimo garais.
Naudojant recirkuliacinę sistemą, ištraukiamas oras praeina pro aukštos kokybės aktyvuotos anglies filtrą (kuris jį išvalo ir pašalina visas kvapų molekules) ir grįžta į patalpą. Naudojant ištraukiamojo oro versiją, oras išmetamas į lauką. Geriausias pasirinkimas kiekvienai virtuvei priklauso nuo daugelio veiksnių, tarp jų ir nuo konstrukcinių sąlygų. Palyginus abiejų sistemų privalumus ir trūkumus, paaiškėja, į ką turėtumėte atsižvelgti priimdami sprendimą.

Išmetimo sistema

Naudojant BORA ištraukimo sistemą, ventiliatorius nukreipia maisto ruošimo garus tiesiai į lauką per BORA „Ecotube” ortakių sistemą ir BORA 3box sieninę įvorę. Taip iš maisto ruošimo zonos pašalinami visi garai ir kvapai. Kadangi visose BORA sistemose, kitaip nei įprastuose gartraukiuose, naudojama išmanioji srauto technologija, o ne didelis srauto tūris, iš namo išmetama mažiau šilto vidaus oro, todėl taupoma energija.

Recirkuliacijos sistema

BORA recirkuliacijos sistema – tai alternatyvus sprendimas išmetamo oro variantams. Ventiliatorius nukreipia maisto ruošimo garus į specialiai sukurtus recirkuliacijos filtrus, kurie veiksmingai pašalina kvapus iš virtuvės išmetamo oro. Todėl BORA recirkuliacijos sistemos užtikrina gaivų orą virtuvėse. Kadangi recirkuliacinės sistemos išlaiko šiltą orą namuose, jos idealiai tinka pasyviesiems namams, taip pat mažo ir beveik nulinio energijos vartojimo pastatams.